wetenschappelijk en praktisch 

Wij vertalen onze wetenschappelijke kennis naar een praktische werkwijze die mensen bruikbare handvatten geeft

Human Engineer

uniek talent

Wij zijn ervan overtuigd dat ieder mens wordt geboren met een uniek, authentiek talent; het maakt ons meteen bijzonder en geeft van nature energie en kracht. Hoe meer je je op dat authentieke talent focust, hoe meer het gaat groeien en van toevoegde waarde is, voor jezelf en voor jouw omgeving. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je eigen persoonlijke kracht. Je wordt ondernemender, toont meer initiatief neemt en durft keuzes te maken.

bevlogenheid en geluk

Hoe meer je je talent als richtingwijzer gebruikt, hoe meer bevlogenheid en geluk je uiteindelijk in je leven ervaart. Uit ons wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het focussen op je talent een belangrijke bijdraagt levert aan het ervaren van bevlogenheid en geluk. Aandacht voor bevlogenheid in het werk en authenticiteit helpt de mens zichzelf te sturen, zelf de regie te nemen, zonder zichzelf uit te putten. Hij of zij kan dan floreren en zichzelf ontwikkelen op een manier die zowel gezond is voor de persoon zelf als voor de organisatie.

wetenschappelijk en praktisch

be origin daagt professionals en organisaties uit, om hun potentieel ten volle aan te boren. be orgin past human engineering toe vanuit een wetenschappelijke benadering. Wij houden ons bezig met psychologisch onderzoek, training, coaching en advies. Onze nuchtere en pragmatische werkwijze geeft mensen bruikbare handvatten om hun eigen kracht effectief in te zetten. Om zo de beste versie van zichzelf te kunnen zijn!

Adres

ONDERLANGS 21
6731 BK OTTERLO
T/06 11366763
INFO@BEORIGIN.NL
WWW.BEORIGIN.NL
IBAN/NL NL79 RABO 0305 6300 16
KVK/637 937 33
BTW/8554 04 784 B01

Aanmelden nieuwsbrief

@beorigin / #beorigin