“Connection is the energy that is created between people when they feel seen, heard and valued, when they can give and receive without judgment”

(Brene Brown)

Verbinden

Mensen die vanuit kracht het beste uit zichzelf halen en van daaruit de verbinding met de ander zoeken zijn beter in staat een steentje bij te dragen aan de maatschappij, zich te verbinden met andere mensen, de omgeving en doelen die daaruit voortkomen.

 

Programma verbinden vanuit kracht

We starten het programma met de basis; waar ligt jouw talent en persoonlijke kracht? Waar krijg je energie van, op welke aspecten ervaar je flow, waar ligt jouw talent, jouw passie en wat zijn voor jou uitdagende omstandigheden?

Doel daarbij is dat mensen verbinding gaan ervaren met zichzelf. Om verbinding te kunnen zoeken en ervaren met de ander, zul je eerst in verbinding moeten komen met jezelf. Door verbinding te maken met je eigen kracht ontstaat zelfvertrouwen. En zelfvertrouwen hebben we nodig om de verbinding met de ander vanuit kracht te kunnen maken. Om vanuit onafhankelijkheid afhankelijk te kunnen zijn.

 

cases
  • Nationale vereniging
  •  

Adres

ONDERLANGS 21
6731 BK OTTERLO
T/06 11366763
INFO@BEORIGIN.NL
WWW.BEORIGIN.NL
IBAN/NL NL79 RABO 0305 6300 16
KVK/637 937 33
BTW/8554 04 784 B01

Aanmelden nieuwsbrief

@beorigin / #beorigin