“Have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary”

(Steve Jobs)

Authenticiteit

Wanneer je goed kunt reflecteren op jezelf, je precies weet wie je bent en wat je kan, heb je zicht op je talenten. Dit bewustzijn zorgt ervoor dat je je talenten ook automatisch meer zult inzetten. Je boekt meer succes terwijl het weinig extra energie kost, want je talent dient als het ware als een persoonlijke energiebron. Je zelfwaardering groeit en daarmee krijg je meer vertrouwen in je eigen capaciteiten. Je pakt zaken makkelijker op en dit leidt weer tot eigenaarschap.

be origin biedt coachingstrajecten aan waarbij centraal staat; inzicht krijgen in jouw unieke toegevoegde waarde en de wijze waarop je die waarde effectief kunt inzetten om jouw doelen te bereiken.

Waar liggen mijn talenten en kwaliteiten en hoe kan ik die beter benutten in mijn werk? Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn werk zo inricht dat ik uitgedaagd wordt op mijn talenten en daarmee toegevoegde waarde lever. Waar krijg ik energie van en waar lek ik energie?

Hoe vertaalt zich dat naar mijn verdere loopbaan? Waar wil ik me op richten en waar juist niet? In welke omgeving voel ik de meeste fit met mijn persoonlijkheid? Wat betekent dat concreet en hoe zet ik daarin de juiste stappen?

Coaching bij be origin is een interactief proces, altijd gerelateerd aan de beroepscontext en toegesneden op de individuele situatie van de medewerker. Het doel is het bevorderen en stimuleren van leer- en ontwikkelingsprocessen bij individuen (of groepen). Dit gebeurt in de context van werk, in relatie tot de huidige of toekomstige werkomgeving, de loopbaan of de betekenis van werk in iemands leven. Het is een begeleidingstraject waarin een persoon wordt ondersteund om beter te functioneren.

 

Cases

Adres

ONDERLANGS 21
6731 BK OTTERLO
T/06 11366763
INFO@BEORIGIN.NL
WWW.BEORIGIN.NL
IBAN/NL NL79 RABO 0305 6300 16
KVK/637 937 33
BTW/8554 04 784 B01

Aanmelden nieuwsbrief

@beorigin / #beorigin